• Επικοινωνήστε μαζί μας
  • 28310 29406

Τρόποι αποστολής

Αποστολές στην Ελλάδα

1. Παράδοση με courier σε όλη την Ελλάδα. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά με courier και για να έρθουν σε εσάς χρειάζονται 3-7 εργάσιμες μέρες, εκτός αν λόγοι ανωτέρας βίας (απεργίες κακοκαιρία,κ.α) δεν μας επιτρέψουν την παράδοση και θα πρέπει να έρθουμε σε επικοινωνία για να καθορίσουμε νέα ημερομηνία παράδοσης. Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

2. Ρέθυμνο παράδοση στο φυσικό μας κατάστημα. Μπορείτε οι ίδιοι να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το φυσικό κατάστημα μας στο Ρεθυμνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως επειδη η πώληση των υλικων μας γινεται αποκλειστικα μέσω internet και δεν υπαρχει φυσικό καταστημα να τα δειτε,να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα μας. Η διεύθυνσή μας είναι Β.Καλλέργη 10(παραπλεύρως του δημαρχείου) Ρέθυμνο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00-14:00 απόγευμα 18:00 -21:00, Σάββατο 10:00-14:00 Δευτέρα-Τετάρτη απόγευμα κλειστά τηλ: 2831029406 ή 6977404415

Αποστολές στο εξωτερικό και την Κύπρο
Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται και με το ταχύδρομείο αλλα και με courier ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας και κατόπιν συνεννόησης .

Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται με το ταχυδρομείο αφού πρώτα έχει γίνει κατάθεση στην τράπεζα ή έχει πληρωθεί με χρήση πιστωτικής κάρτας. Στις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης αφαιρείται ο Φ.Π.Α όταν ο πελάτης χρειάζεται τιμολόγιο . Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο.

Σημείωση: Για αποστολές Εκτός Ελλάδας, είναι πιθανό να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις από το τοπικό Ταχυδρομείο της χώρας προορισμού, σύμφωνα με την πολιτική του εκάστοτε ταχυδρομείου της χώρας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε τέτοια επιβάρυνση η οποία επιβαρύνει τον παραλήπτη. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε, επικοινωνήστε με το τοπικό ταχυδρομείο της χώρας σας. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως μόνο στην περίπτωση που ειναι ελαττωματικά ή έχει γίνει λάθος απο εμάς.

Ολα τα προιοντα μας,αποστέλλονται με ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ Στην Αθηνα και την Κρητη οι παραγγελίες φτάνουν σε μια μέρα ενω στην υπολοιπη Ελλαδα σε δυο εργάσιμες μερες.Εμεις χρειαζόμαστε από 1 -3 μερες για να ετοιμάσουμε την παραγγελία σας. Το κόστος των μεταφορικών ειναι 2.50 αν έχει γίνει κατάθεση του ποσου στην τράπεζα και 2ευρώ η αντικαταβολη αν έχετε επιλέξει εξοφληση κατα την παραδοση.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται απο Δευτέρα εως Παρασκευη.Η παράδοση Σάββατο έχει εξτρα χρέωση 2ευρώ και πρεπει να μας το ζητησετε εαν το επιθυμειτε .
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ με ταχυδρομείο για την Ελλάδα δεν γινονται.

7